Te huur én te koop: FLEX

FLEX = FLEXIBEL

Flexibele ruimtes beschikbaar! Wij verhuren én verkopen bedrijfsunits in het energiezuinige en multifunctionele bedrijfspand 'FLEX' (Treubstraat 19-23) in Rijswijk. 'FLEX' is gelegen in de plaspoelpolder, één van de best bereikbare bedrijventerreinen in de Haagse regio. Dit maakt huren of kopen lekker flexibel. 

Het concept 'FLEX' is gericht op het creëren van een community. Een inspirerende plek waar ondernemers elkaar kunnen ontmoeten, ideeën met elkaar delen en samenwerken. Daarnaast biedt 'FLEX' de mogelijkheid voor deelvervoer, hierdoor hebben mensen geen eigen auto of fiets nodig. Dat scheelt geld, tijd aan onderhoud en het is duurzaam!

De units worden onderscheiden in 'Maakunits' en 'Werkunits'. Wil je groeien? Dit kan (indien mogelijk) door in de toekomst units met elkaar te koppelen. De ruimtes worden in een casco staat opgeleverd. De ontwikkelaar biedt de mogelijkheid om tegen een meerprijs de ruimte turn-key op te leveren. De koper kan ervoor kiezen om een extra energiepakket af te sluiten met de ontwikkelaar waar o.a. een koel- warmte (terugwinning) installatie in is opgenomen. 

Kortom, alles is mogelijk!

Meer informatie? Neem een kijkje op de website https://lnkd.in/esKm5jFb of op Funda in Business:
HUUR - https://bit.ly/3GsbMgU
KOOP - https://bit.ly/3v0C98t